maandag 26 november 2012

Bonbons

Ik heb van de week weer is bonbons gemaakt. En ik vond dat het wel weer is tijd werd voor een nieuwe smaak. Dus van alles uitgeprobeerd en ik kwam uit op Vanille:


Normaal voeg ik geen extra suiker toe aan mijn bonbons, het is niet nodig en op deze manier kunnen mensen met diabetes ook is een lekker chocolaatje eten. Bij deze bonbon heb ik in de vulling ook geen suiker verwerkt, maar hij is wel versierd met vanille suiker. Dus bij deze smaak vraag ik gewoon of iemand suiker mag, anders versier ik de bonbon op een andere manier. Want ik vond de vanille suiker toch heel  mooi staan.

Maar dat was niet de enige smaak bonbon die eruit kwam rollen. Ik heb nog een smaak bedacht en dit keer een echte winterse bonbon namelijk ;

Stroopwafel!
Ik ben zeker van plan om nog meer echte winterse bonbons te gaan maken :)

 
 
Bij deze bonbon weet ik nog niet zo goed hoe ik hem ga versieren met stukjes stroopwafel. Of in chocolade dopen en dan 1 stukje stroopwafel er boven op. Wat denken jullie ?

Breng je stem uit door hieronder te reageren! en dan laat ik binnenkort zien welke versie het is geworden.

Veel Liefs Denise

8 opmerkingen:

  1. Ohhh chocolade en stroopwafels mmmmm...
    Je zou bijna van die kruimels gebruiken die je op de markt bij de stroopwafelkraam in een zakje kan kopen. Lijkt me heel erg lekker.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Denise, wat een hoop lekkers staat er al op je blog, super leuke taarten en choclade vanillesuiker bonbons lijken me heerlijk.

    groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja precies idd die kruimels zat ik ookal aan te denken. Heb het nu even met '' gewone '' stroopwafels geprobeerd. Smaakt al goed dus volgende keer gaan er kruimels in!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de eerste versie (met stukjes stroopwafel) ziet er erg yammie uit:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooooo wat zien ze er weer heerlijk uit, kwijl kwijl kwijl.
    Nou dat wordt moeilijk kiezen hoor, hoe jij de stroopwafel-bonbon moet versieren.
    Na lang wikken en wegen kies ik voor de chocolade doop met een klein stukje stroopwafel erop.
    Blijft het een klein beetje een verrassing hoe hij zal smaken, want dat stukje stroopwafel kan ook alleen voor de sier erop zitten toch?
    Nou we lezen het straks wel waarvoor hebt gekozen.

    Liefs, Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou het helemaal in de stroopwafelkruimels dippen! Ziet er heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wooow Denise wat een heleboel lekkers heb je gemaakt!!
    Met kruimels lijkt me HEERLIJK!!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oh ja ik moest nog kiezen welke smaak, dan ga ik toch voor een stukje stroopwafel gedipt in chocalade, ziet er wat mij betreft leuker uit, al zal de andere ook wel super lekker smaken.
    @ Hier schiet je natuurlijk ook niks mee op !!!hahaha

    groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen