vrijdag 8 maart 2013

Revieuw tijdschrift Taarten decoreren

Kennen jullie het tijfschrift Taarten decoreren al? Het is al een tijdje op de markt. En deze revieuw staat al een tijdje op mijn to do list maar het kwam er steeds maar niet van. Toch vind ik het de moeite waard om alsnog even te laten weten hoe de tijdschriften nou zijn.

De tijdschrriften Taarten decoreren zijn een serie van 60 tijdschriften vol met tips , recepten en inspiratie. Je kan de tijdschriften bundelen in een verzamelmap. De verzamelmap bevat aan de binnenkant ook weer informatie welke bakvorm op welke graden en hoelang in de oven moet.

 
De map krijg je geloof ik bij deel 6 maar een map is bij lange na niet genoeg dus de andere mappen zou je bij moeten bestellen op hun website.
 
Maar goed genoeg over de map. Hoe zit het nu met de tijdschriften??
 
Alhoewel het ene deel meer nuttige inhoud heeft dan de andere delen vind ik het toch leuke tijdschriften. In elk deel staan recepten en how to's
 
 

De uitleggen zijn duidelijk en vooral met de foto's kan je precies zien wat je  zou moeten doen.
Ik vind het tijdschrift leuk vorm gegeven en haal er dan ook veel inspiratie uit.

De tijdschriften komen elke week uit en kosten 5 euro per stuk. Voor de hele serie ben je dus wel een hoop geld kwijt. Maar bij elk deel zit weer een tool waardoor ik vind dat de tijdschriften het wel waard zijn.  Zeker voor beginners zijn deze tools heel handig! Je zal ze waarschijnlijk nog niet hebben en er wordt meteen uitgelegd hoe je ermee kan werken. Ik zelf heb ook lang niet alle tools die er bij zitten. Sterker nog de meeste heb ik niet. Dus zelfs voor een wat gevordere bakker heeft dit meerwaarde. Ben je nu echt al professioneel bezig met een eigen bedrijf heb je waarschijnlijk alles al.

Maar ik blijf vinden dat je er veel inspiratie uit kan halen. Er staan leuke ideeen in en ik kijk dan ook elke week weer uit naar mijn taarten decoreren.

Ben je nu helemaal enthousiast geworden en wil je alsnog de hele collectie sparen??

Treur niet! alle delen zijn gewoon na te bestellen op  hun website! Klik hier

Veel Liefs Denise


 

7 opmerkingen:

 1. Heb het blad in de winkel zien liggen en heel vaak getwijfeld of ik het zou meenemen. Maar aangezien ik nog veel meer hobby's heb vond ik het erg duur. Maar voor jou is het vakliteratuur en het dus dubbel en dwars waard.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een leuk blad maar 5 euro per week vind ik veel geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop het af en toe een keer, het is wel leuk dat er iedere keer een extraatje bij zit en dat maakt de prijs toch wel acceptabel vvor mij !!!
  heb er al leuke tips uit gehaald !!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Denise, weet je zeker dat je niet naar de Dutch Swappersdag komt zaterdag? Maak je kans om een pakketje met m'n zepen te winnen. En wij lusten heel graag taart en cake (hint). Groetjes, Marieke (Guusje)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha heeel lief! maar helaas ik kan niet.. Mijn moeder is jarig zaterdag en dan gaan we lekker uit eten. en de swappersdag is niet dichtbij hahha;)

   Verwijderen
  2. hoi
   een vraagje kan je nu nog deel 1 kopen????
   het ziet er echt een kei tof boekje uit!!! :)

   Verwijderen
 5. ja hoor op hun website kan je alle delen nog bestellen!
  http://www.taarten-decoreren.com/subscribe/index.php

  Veel Liefs Denise

  BeantwoordenVerwijderen