maandag 21 januari 2013

Bruidstaart

 
Na een heel weekend zwoegen was het dan eindelijk zo ver, de bruidstaart was klaar en de bruiloft kon beginnen. Ik maak eigenlijk nooit bruidstaarten en ik werdt dan ook meteen alweer herrinert waarom niet...


Ik had netjes op tijd mijn benodigdheden besteld maar meteen aan het begin van deze week ging het meteen al mis met de levering. Dinsdag was de chaffeur geweest maar ik was de hele dag op stage dus kreeg ik net jes het briefje in de bus dat ze de volgende dag weer langszouden komen.

De volgende dag kam ik thuis maar geen pakketje, Geen briefje. En ook al geen pakketje bij de buren terwijl ik netjes had aangegeven dat het pakketje ook bij de buren afgeleverd mocht worden. Handig zo een buurman die altijd thuis is!

Donderdag toch maar even na ar DHL gebeld waar mijn pakketje was. ow nou mevrouw die staat in Arnhem. Heel handig dat ze dat even laten weten. En ik had ook geen auto om mijn pakketje op te halen. En het pakketje was toch echt nodig. Was geen probleem zij DHL even bouwhuis ( waar ik de spullen besteld had) bellen dat ze moesten doorgeven dat het opnieuw verzonden kan worden en dan zou het pakketje er Vrijdag toch echt zijn.

Nou zo gezegd zo gedaan Bouwhuis gebeld en ook zij verzekerde mij dat het pakketje de volgende dag bezorgdt zou worden.

Kreeg ik de volgende dag een telefoontje van bouwhuis zelf dat het pakketje niet afgeleverd kon worden. Er was niemand thuis. Ik meteen hoe kan dat nou. U belt op de huis telefoon dus ik ben duidelijk toch thuis.
Bleek het over de verzending van Dinsdag te gaan. Maar goed dat die man belde want toen bleek ook meteen dat mijn pakketje helemaal niet opnieuw verzonden was! En inmiddels was het alweer Vrijdag en had ik het pakketje toch echt nodig !

Dus uiteindelijk heeft een lieve meneer van bouwhuis zelf maar het pakketje naar mij toegebracht met een voorraad die ze nog hadden liggen. Gelukkig kon ik door de goede service van bouwhuis toch optijd aan de bruidstaart beginnen.

En de rest van het werk viel uiteindelijk ook best mee. Ik heb er iets minder lang overgedaan dan ik gepland had dus de tijd was ruim optijd klaar:) en het was geen nachtwerk geworden:)


De taart had 4 etage's  twee daarvan met gewoon biscuit en twee met chocolade biscuit. Alle 4 de taarten hadden dezelfde vulling. Frambozen mousse met verse frambozen en viervruchtenjam.

De taart is bekleed met fondant. En alle details zijn eetbaar.

Het bruidspaar waren er gelukkig heel blij mee. En de gasten vonden hem allemaal heel mooi en erg lekker. Dus de taart was geslaagd. Heel heeel misschien maak ik dan toch ooit nog is een bruidstaart.

Veel Liefs Denise

3 opmerkingen:

 1. Je bruidstaart is wel heel erg mooi geworden. Kan me indenken dat het bruidspaar hier blij mee was. en de smaak zal wel goed zijn. Mijn dochter is ook banketbakker geweest en dat was wel smullen soms.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat zal stressen zijn geweest.
  Je taart is geweldig mooi.
  liefs Anke

  BeantwoordenVerwijderen