dinsdag 7 april 2015

Paas chocolade over?

Pasen is een groot chocolade festijn. En vaak houden we van die massa's chocolade eieren en paashazen best iets over, Na twee dagen eitjes en paashazen eten wil je wel eens iets anders met je chocolade. Hieronder heb ik wat lekkere recepten verzameld. Allemaal vragen ze om chocolade ( uiteraard) en je kan natuurlijk gewoon je paaseitjes om smelten in plaats van chocolade repen!

1. Chocolade fondue: smelt al je eitjes en giet de chocolade in de fondue set. Heerlijk met vers fruit of de minder gezonde snoepjes en ijs balletjes:)

2. Chocolade saus: Maak van je eitjes chocolade saus met het recept van kookse tv. Heerlijk voor over ijs of je pannenkoek.




3. Chocolade pudding: Maak heerlijke chocolade pudding met het recept van de blog uit de keuken van Levine.


4. Chocolade mouse: Maak van je paas chocolade lekkere chocolade mousse zonder rauwe eieren met het recept van de blog de studenten keuken van Marjolein.  of het recept van gezond leven met jacoline



5. Chocolade cakejes: Maak de lekkerste chocolade cakejes met het recept van all recipes




 

6. chocolade melk: Maak zelf chocolade melk sticks, Even roeren in een beker hete melk en je hebt de lekkerste chocolade melk!

7. Chocolade pasta: Maak van je paaseitjes chocolade pasta. Net zoals jacqueline deed van heerlijke recepten van jacqueline
foto van jacqueline

8. Stoofvlees: Pimp je stoofvlees eens met een beetje chocolade. Je kunt 150 gram chocolade per kilo vlees toevoegen.
foto van thinstock

9. Lamskotelet of stukje wild: heerlijke stukjes vlees om te serveren met rode wijnsaus. Ook je rode wijnsaus kan je pimpen met chocolade. Voeg hier 40 gram pure chocolade aan toe.



Hebben jullie zelf nog ideeën om restjes paaseieren te verwerken? En wat ga jij nog met je laatste paaseitjes doen? Laat het weten in de reacties!

Veel Liefs Denise






Geen opmerkingen:

Een reactie posten