zaterdag 20 juli 2013

Taart

Deze week stond in het teken van taart, ik had twee bestellingen. Aan het begin van de week moest ik een taart naar België sturen. ja naar België! heel spannend natuurlijk. Komt dat wel goed aan? duurt het niet te lang? En hoe moet ik het dan versturen? Maar de eer dat iemand uit België een taart wou van mij was toch te groot dus we hebben het geprobeerd.

Ze had speciaal voor haar vriend een skittle taart uitgekozen.
Deze had ik natuurlijk al eerder gemaakt en die had ze dan ook op mijn blog gezien. sorry voor de slechte foto's maar ze zijn s' avonds laat gemaakt. Ik heb het taart kartonnetje met icing aan de taartdoos geplakt. De taart doos heb ik in de verzenddoos gezet en vast gezet met duktape aan de onderkant en zijkant. Als laatste heb ik tussen de kieren van de taart en verzenddoos nog kranten geplaats. Zo kon en de taart en de taartdoos niet verschuiven. Wel was er nog kans dat er skittles los kwamen. Dus heb ik wat extra zakjes skittles toegevoegd.

En Gister kreeg ik dan eindelijk het verlossende mailtje dat de taart goed is aangekomen! Daar ben ik heel blij mee:)

En vandaag werd er nog een taartje opgehaald, Mijn eerste plop taartje. Heel leuk om te doen !
 
De taart is voor 20 personen en ook het plop huisje is van taart gemaakt. Plop en kwebbel zijn geboetseerd uit klei.
 
 
Ik ben dus weer lekker bezig geweest deze week en heb de smaak goed te pakken. Dus ben nu zelf maar aan de slag met wat nieuwe uitprobeersels voor de webshop. Maar daar morgen weer een nieuw berichtje over.
 
Veel Liefs Denise 

2 opmerkingen: