woensdag 3 juli 2013

koekjes swap

hallo allemaal,

als eerste welkom aan alle nieuwe volgers! nog maar 4 te gaan en dan gaat het bonbon doosje eruit! Daarna moet ik toch maar sorry zeggen. ik heb zo lang niks van mij laten horen. Niet omdat ik niks heb gedaan.. in tegendeel ik heb het misschien wel te druk gehad om te bloggen. Ik heb 110 koekjes gemaakt voor een school en een kookboek gemaakt als afscheid op mijn stage. maar daar ga ik het nu niet over hebben ( dit komt later wel) Ik wil deze post vol richten aan de koekjes swap! Gister is de swap afgelopen en ik vond dan een doos vol koekjes in de bus!

 
Ik kreeg deze smartie choco chip cookies van Esmee. Samen met het heerlijke recept. Esmee heeft ook een bakblog, ze maakt hele leuke dingen dus ga daar vooral is kijken !
Ik heb de koekjes natuurlijk al lang geproefd en ze zijn heerlijk!

Esmee heel erg bedankt! ik ga de koekjes zeker vaker maken en ik vind ze eigenlijk ook heel leuk voor de bijna koekjes potten!

Veel Liefs Denise

3 opmerkingen:

 1. De koekjes zien er lekker uit Esmee, Dan heb je weer wat uit te proberen Denise
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, wat zien die er lekker uit!!!!Om zo in te bijten.....

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Denise
  Wat leuk dat je mijn blog ook even noemt bedankt hiervoor. ik ben blij dat de koekjes goed zijn aangekomen. Het was erg leuk om ze te maken, sorry dat ik niet eerder reageerde maar door een reorganisatie op mijn werk heb ik helemaal niet meer op mijn blog gekeken.....ik zal snel weer wat plaatsen op mijn blog. Groetjes Esmé

  BeantwoordenVerwijderen