dinsdag 12 februari 2013

Pistache bonbon

Vandaag weer lekker in de keuken gestaan om wat uit te proberen. Maar het liep vandaag helemaal niet zo als ik wilde!
Eerst werden mijn bonbons maar niet hard.. Zelf niet in de vriezer..  En dan kan je ze ook niet goed dopen:(

Maar uiteindelijk is het toch gelukt! De bonbons zijn nu wel iets wijder dan de bedoeling was maar dat mag de pret niet drukken.

De volgende keer doe ik bij de canache toch gewoon wat meer witte chocolade.

De bonbons zijn gevuld met witte chocolade canache en pistache nootjes.
En ik heb ook nog lekkere walnoot bonbons gemaakt. Ik had deze variant al eerder gemaakt maar ik bleek helemaal nog geen foto's te hebben van de walnoot bonbons.

 

 
Dus ook nog maar even laten zien
 
Veel Liefs Denise en een hele fijna avond allemaal  !


4 opmerkingen:

  1. Hoi Denise Het is je weer aardig gelukt. Ook deze zien er weer lekker uit.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm ze zien er heerlijk uit
    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dan hadden wij vandaag hetzelfde probleem, maar ook hier liggen ze in de vriezer en weet zeker dat ze Valentijnsdag goed zijn.
    @ maar die van jou zien er weer lekker uit, heerlijk om in te bijten !!!

    groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja dan is het inderdaad te weinig chocolade. Maar jullie hadden er ook chocolade of icing over gedaan toch ? Dus dan wordt het dalijk wel hard in de vriezer! zo heb ik het vanmiddag ook opgelost! Ze zagen er wel heel leuk uit jullie fudge!

      Verwijderen