maandag 3 december 2012

Sleutelhangers

Nu dat ik steeds serieuzer bezig ben met Denise's taart enzo, heb ik natuurlijk ook promotie materialen nodig. Ik maakte deze leuke sleutelhangers.


 
De chocolaatjes maakte Romana van Sow Cute voor mij, Lief he !  En de lintjes gebruik ik ook om de bonbon doosjes mee te versieren.

 
Aan de achterkant zit nog een bandje met Denise's Taart enzo en natuurlijk de link naar dit blog.

 
Ondertussen zijn er al 4 sleutelhangers klaar.

Best leuke reclame zo toch ??

Maar ik ben nog steeds opzoek naar creatieve promotie manieren dus alle tips zijn welkom!

Veel Liefs Denise

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! En dank je wel voor het reclame maken voor mij hahaha... Mocht je meer nodig zijn dan hoor ik het wel ;-)

  Groetjes Romana
  sowcute.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha de reclame is vanzelf sprekend! ben ook zo blij met de chocolaatjes. Als ze op zijn kom ik zeker weer aankloppen:) Ik vind die sleutelhangers ook wel een leuk idee voor de goodiebag op de bonbon proeverij, dus dan zal ik er nog wel meer nodig hebben hahah ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep erg leuk gevonden....wat denk je van facebook....twitter....flyers in je buurtWinkels

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey,

   ik post inderdaad ook de berichten hier op mijn facebook. En daar heb ik ook dezelfde banner als op mijn blog. Twitter heb ik nog niet... Ook nog niet in thuis. Kan ik inderdaad nog is naar kijken. En flyers ga ik zeker doen. In januari ga ik workshop geven dus dan wil ik flyers ophangen van de workshops.
   Heb laatst wel al visitekaartjes in de buurtwinkel opgehangen:)

   Verwijderen
 4. Wauw Denise, wat een leuk idee die sleutelhangers !!!!

  en reclame is natuurlijk heel erg goed via allerlei media, maar de beste reclame is mond op mond reclame, dus als ensen het naar de zin hebben gehad en leuke dingen gemaakt, weet zo de hele buurt het ( tenminste hier) !!!

  veel succes met je tokootje !!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha bij ons ook hoor! heb ook al best wat bestellingen via via. Maar dat komt natuurlijk allemaal van dezelfde kring. En is wel een keer leuk om ook een andere kring aan te spreken :)

   Verwijderen
 5. Wat een super gaaf idee Denise, deze sleutelhangers!!

  Ik doe het maar even hier, ik vind het super dat ik je candy gewonnen heb, heb je ook al twee keer gemaild, maar krijg de mail steeds weer terug. Misschien een idee hoe dit kan??

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey,

   ik heb eigenlijk geen idee hoe dat kan. Ik heb het ook nog niet eerder gehoord dat iemand mij niet kon mailen. Zou jij het nog een keer willen proberen? misschien dat er ergens een type fout in zat ? Als het dan niet lukt krijg je mijn andere mail misschien dat die het wel doet:)

   denisetaart-enzo@hotmail.nl

   Veel Liefs Denise

   Verwijderen
 6. Super leuke sleutelhangers.
  Creatief hoor....zo'n leuk idee.
  Groetjes, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen