zondag 1 september 2013

Wow 50 volgers! en oefening met fotografie

Wow alweer 50 volgers! en dan gaan de bonbons eruit! pff en dan is het nog steeds zo warm :( en volgende week geven ze zelfs 29 graden op! met dit weer durf ik dus echt nog geen bonbons te sturen:( dat houden jullie dus zeker nog te goed! misschien het lang duurt ik wel alvast wat anders kan verloten. Wat vinden jullie daarvan?

Vandaag eindelijk is wat fotografie tips uitgeprobeerd die ik kreeg op mijn vorige stage. Ik heb foto's gemaakt van mijn inmaak potten. Ik heb tomatensaus ingemaakt en Bramen jam. De bramen komen uit mijn eigen tuin.
Ik heb het helemaal ontdekt wat is inmaken leuk! De tomaten hebben een hoog genoeg zuurgehalte dat het niet geweckt hoeft te worden en jam hoef je door de hoeveelheid suiker al nooit te wecken. Dat scheelt een hoop gedoe. Maar wel een lekker en mooi resultaat!

Ik vind de foto's goed gelukt, heb een kleine studio gebouwd thuis heel simpel. Mijn witte eettafel naast het raam en een groot stuk wit karton aan de achterkant leunend tegen wat cassis flessen. Met wat simpele props zoals een houten brood plank en tomaten en bramen en je hebt al leuke foto's. En dat terwijl de camera stand gewoon nog op automatisch stond. Laat de tipgevers het maar niet horen!

Veel Liefs Denise

12 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's.
  Een cursus doen levert echt resultaat op.
  Trouwens wat een knoeperts van bramen heb je. Moet ook maar eens de natuur in.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd dat je 50 volgers hebt.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foto's zijn heel mooi geworden! En goede tip, ga ik zelf ook proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog geen eens een cursus:) op mijn vorige stage hebben ze een foto studio en die jongens daar hebben toen mijn koekjes gefotografeerd en mij van tips voorzien. Hele handige tips haha! En janie bedankt! de

  BeantwoordenVerwijderen
 5. romana ik zou een een foto maken van de studio als ik hem weer opzet super simpel! maar meteen veel meer licht:) voor eten is een beetje overbelicht wel mooi. Voor sieraden weet ik het niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Vooral die met de bramen erbij is prachtig gelukt. Een cursus volgen geeft dus echt betere foto's?!
  En natuurlijk ook gefeliciteerd met het bereiken van de 50 volgers.
  Omdat je de 50 volgers al een tijdje geleden gepasseerd bent, heb ik de link op mijn blog net verwijderd. Ik kreeg er namelijk vragen over.
  Trek gewoon een winnaar en spreek met hem/haar af wanneer je de heerlijke bonbons het beste kunt versturen.
  Dan kun je de andere gift gebruiken voor weer eens een andere actie. Dan krijg je er misschien weer nieuwe volgers bij.

  Veel plezier verder met inmaken, fotograferen en alle andere lekkere en leuke activiteiten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha of een cursus echt werkt weet ik niet. Mensen die goed kunnen fotograferen tips vragen helpt wel. Dus zo een cursus zal ook wel werken. ik heb ook handige tips gevonden op het internet speciaal voor food fotografie. Ik heb het momenteel heel druk met iets heel leuks! ( vertel ik woensdag meer over) dus heb nog niet eerder ik gezien dat ik al 50 volgers heb. wel grappig dat jij er vragen over krijgt want zelf heb ik die nog niet gehad. Ik ben zelf nog aan het twijfelen over een andere optie om toch nu al wat weg te kunnen geven maar daar moet ik nog wat meer informatie over opzoeken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je 50 volgers. Ik denk dat het idee van Amber een goed idee is. Dan heb je een winnaar en die heeft nog iets te goed. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. piep, dat heb je mooi gedaan meid,
  en je tips die neem ik graag me

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow... supermooie foto's!
  En gefeliciteerd met de +50 volgers!!

  Lieve groetjes, Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je laat ons wel in spanning zitten hoor wie er heeft gewonnen. Hoezo te warm om het op te sturen, ik woon vlakbij hoor kan het zo komen ophalen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto's, heel knap gedaan.
  Gefeliciteerd met de 50+ volgers en idd met deze temperaturen wacht ik graag nog op de bonbons :-)hihihihhi.

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen