maandag 9 september 2013

Nieuws en winnaars!

hallo allemaal,

Daar was ik eindelijk weer, En dan nu eindelijk het goede nieuws die ik jullie wou mededelen.Ik heb een nieuwe baan! Ja ja en dat is natuurlijk sowieso al heel leuk, maar extra leuk is en dat is ook de reden dat ik het met jullie wil delen is dat ik mijn nieuwe baan te danken heb aan mijn uit de hand gelopen hobby bakken en mede ook dit blog!! Ik werk sinds woensdag bij Geniet in de Weerd, hier mag ik een bakkerij op zetten.e Er werken hier vooral veel jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt door bijvoorbeeld psychische problematiek.En zo ook dalijk mijn werknemers in de bakkerij! Ik ben hier natuurlijk heel blij mee! Ik loop volgende week nog overdag mee in het horeca gedeelte. En vanaf de week erna zal ik s'avonds de bakkerij opstarten , heel spannend! En ik heb er natuurlijk heel veel zin in ! Dus allemaal enorm  bedankt voor alle reacties op dit blog. Want ook door jullie kan nu mijn droom uitkomen! En dan nu de uitslag van de give away!

De bonbons kunnen nog steeds niet verstuurd worden maar ik heb besloten alvast namen te gaan trekken.Ja ja jullie horen het goed NAMEN. Omdat het zo lang moest duren allemaal heb ik besloten om twee doosjes te verloten! En omdat de bonbons nu nog niet meteen verzonden kunnen worden mag je ook kiezen om de prijs van bonbons te veranderen naar een set van 6 stuk cupcake toppers met een door jou gekozen thema! Dus is alle geduld inmiddels op is die prijs sneller. Voor alle dames en heren die in de buurt wonen mogen de bonbons natuurlijk ook worden opgehaald ;)

Maarja wie zijn nou die gelukkige??

nou dat is namelijk nummer...............................ook de twee dames die na de 50 kwamen heb ik meegeteld ik was zelf ook laat dus mochten hun ook nog wel mee doen. De reacties zijn van boven naar beneden geteld..

En dan is de tweede reactie van boven in het rijtje van..................... Let op mijn reacties tellen niet mee!Marguerite!

Gefeliciteerd!!

En dan voor het tweede doosje bonbons. Nog een keer een random number. Ja ik weet het helemaal niet origineel. Moet ik volgende keer toch anders doen.

Dus de winnaar van de saaie maar wel eerlijke random number is:Nummer 13! En welke naam hoort er bij lucky nummer 13??

Janieworkum!

Ook jij van harte gefeliciteerd!


Dames willen jullie beide alstublieft een mailtje sturen naar:
Denise_carlier@hotmail.com

Met daarin je naam en adres:
De gekozen prijs dus of bonbons of cupcake toppers
Eventueel het thema van de cupcake toppers
En als je voor bonbons kiest of je nog even wacht tot de tempratuur daalt met verzenden of dat je ze liever  wilt opkomen halen.

Veel liefs Denise 

7 opmerkingen:

 1. Zit eerst helemaal te wippen op mijn stoel, omdat ik dat super gave nieuws van jou zit te lezen. Wat lijkt me dit leuk en helemaal echt iets voor jou. Jij die het lef heeft om van alles en nog wat in de bonbons en cupcakes te stoppen. Ik die altijd precies de gebruiksaanwijzing volg. Bang dat het anders helemaal mis gaat. Is natuurlijk vreselijk jaloers op mensen die dat wel durven.
  Lees ik verder zie ik mijn eigen naam staan. Dat kan toch niet of toch wel????
  Je snapt nu zit ik helemaal te wippen op mijn stoel.
  Dank je wel zal je gauw even gewoon mailen.
  Maar iedereen mag weten dat ik hartstikke blij ben natuurlijk.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, veel succes.

  Groeten Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed zeg van je baan!! Helemaal super te gek! Heel erg gefeliciteerd en hoop dat je er met veel plezier mag werken :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe, geweldige baan.Leuk om werk en hobby te combineren. Dat wordt vast de bekendste bakkerij bij jou in de omgeving. Veel plezier met opzetten en werken.

  Natuurlijk gefeliciteerd voor de winnaars. Geniet lekker van de prijs.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en de 2 dames hartelijk gefeliciteerd met de heerlijke bonbons!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Denise,
  Via je moeder heb ik een doosje van jouw bonbons ontvangen.
  Ze zijn echt superlekker!
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen