Het wordt weer kouder en wat is er lekkerder dan chocolademelk met slagroom in warme kleren als je door de sneeuw hebt moeten ploeteren om thuis te komen!
Deze blokjes hoef je alleen maar te roeren in warme melk. En je krijgt hele zachte ...chocolade melk. Ik heb ze gemaakt van Callebaut chocolade maar gewoon chocolade repen kan ook. En je kan ze maken van witte, melk of pure chocolade, En wat dacht je van een beetje kaneel toevoegen? of wat chili poeder? Je kan ze zo lekker en anders maken als je zelf wilt!
Hoe doe je dat ?
Deze blokjes hoef je alleen maar te roeren in warme melk. En je krijgt hele zachte ...chocolade melk. Ik heb ze gemaakt van Callebaut chocolade maar gewoon chocolade repen kan ook. En je kan ze maken van witte, melk of pure chocolade, En wat dacht je van een beetje kaneel toevoegen? of wat chili poeder? Je kan ze zo lekker en anders maken als je zelf wilt!
Hoe doe je dat ?
Smelt wat chocolade. als je kan temperen doe dat dan, dan blijft het langer goed.
Giet de chocolade in ijsblokjes vormen.
Laat het een klein beetje stollen in de koelkast en plaats er ijsstokjes in. ( als het een klein beetje is gestold blijven de stokjes makkelijker overeind staan)
Als je wilt kan je nog wat toevoegen zoals kaneel, chilipoeder of roze peper. Net wat je lekker vind.
Hieronder nog wat voorbeelden van smaak combinaties.
witte chocolade met kaneel
Aardbeien chocolade met roze peper
pure chocolade met chili peper.
Heel veel plezier met het maken van de chocolade sticks ! En geniet van je warme chocolade melk!
Veel Liefs Denise
Wat een leuk ehhh lekker idee!
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er zo simpel uit op dat filmpje. Zat het net met jongste te bekijken en we kwamen samen tot de conclusie dat een haasje bij ons er nooit zo uit zou zien. hihi...